Elke vrijdag om 20:30
Cain

Cain is pas veertien jaar maar is nu al enorm ambitieus en ondernemend. Zo kan de hele Bollenstreek al meer dan twee jaar genieten van Cain’s eigen radioshow EnterCainment. Hier behandelt hij alle nieuwtjes van de week en heeft hij regelmatig bekende gasten achter de microfoon. Zo wist hij al radio-dj Gerard Ekdom, rapper Yes-R en schrijver Kluun als gasten te strikken. “De truc is om te zeggen dat ik pas veertien jaar ben, dat werkt meestal wel.” Wanneer Cain niet op de radio te horen is, is hij druk bezig met een van zijn andere talenten: rappen. Door het liedje Macklemore ft. Ryan Lewis – Can’t Hold Us is hij begonnen met rappen. Nu schrijft hij zijn eigen teksten en maakt hij zijn eigen beats. Hij heeft zelfs zijn kamer omgebouwd tot een heuse muziekstudio, hoe gaaf is dat!?FAVO EMOJI'S:

cry  “Sowieso mijn favo emoticon. Zonder humor geen leven! Ik houd van lachen en grappen. Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!”

handsup  “Ik ben altijd erg enthousiast voor dingen en kijk altijd weer ergens naar uit. En dat beeld ik uit met deze geweldig verzonnen emoticon!”

mic  “Dit is de emoticon waar ik mijn leven lang al aan wijdt! Radio, rappen, zingen en presenteren. Een medium dat ik nog vaak wil gebruiken.

*Drops the mic*”